Durex Prezervatif Tahrik Et 12'li #30098014 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Prezervatif Tahrik Et 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Durex 12li Tahrik Et

Kişisel bakım sırasında kişilerin mutlaka özen göstermesi gereken alanlardan olan cinsel sağlık konusunda özellikle cinsel birleşmeler sırasında prezervatif kullanımları büyük bir rol oynuyor. Sağlık açısından ortaya çıkabilecek risklerden ve istenmeyen durumlardan korunmak adına durex 12li tahrik et ile başarılı bir çözüm üretilebilir.

Cinsel birleşme sırasında çok daha etkili bir deneyim sunan durex 12li tahrik et ürününü CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım ve sağlık ürünleri arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Söz konusu etkili ve yoğun cinsel birleşme deneyimini ortaya çıkarmak için üzerinde küçük tırtıkları bulunduran ürün sıkı bir uyum sağlarken alınan etkiyi de artırır.

53 mm genişliği ile rahat bir kullanım sunan ürün kayganlaştırıcı yapısıyla cinsel birleşmelerde yaşanan zorlukları ortadan kaldırır. Jel ve rezervuar uçlu yapısı, düz yan yüzeyleri ile tamamen cinsel birleşmede kullanılmaya uygun olacak şekilde tasarlanmış olan ürün dermatolojik olarak test edilmiş hijyenik bir ürün olduğunu da ispatlamıştır. Güneş ışığından uzak yerlerde saklanması halinde son kullanma tarihine kadar ürün kullanılabilir.

Benzersiz deneyimler yaşamak için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız