Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı 650 ML #30267242 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Saç Dökülmelerine Karşı 650 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Superblend formülüyle saç dökülmelerine* karşı savaşan yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?
Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor.
Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ile saçlarının gücünü göster!
 
Saçlarının kırılmasından ve koparak dökülmesinden sıkıldın mı? O halde saç bakım rutinine saçlarının ihtiyaç duyduğu vitamin, yağ ve proteinleri içeren bir ürün eklemeye ne dersin? Yeni Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan saçın koparak dökülmesiyle adeta savaşır, etkili bir koruma sağlar.* Güçlü içeriği sayesinde saçlarının canlanmasına ve direnç kazanmasına yardımcı olur. Elidor saç dökülmesine* özel bakım şampuanı, saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen E vitamini, saçı besleme özelliğiyle bilinen chia tohumu yağı ve arjinin içeren formülü sayesinde saçların kırılmasını engeller ve 10 kata kadar** daha az dökülmesini sağlar.*

Sen de hayallerin yolunda hızla ilerlerken saçların da gücüne güç katsın istiyorsan E Vitamini, chia tohumu yağı ve arjinin içeren yeni Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan’ı mutlaka dene, daha güçlü bir etki görmek istersen Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Serum Bakım Kremi ile birlikte kullan!

  • Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
  • Özel Superblend formülü saç dökülmelerine karşı savaşır…*
  • Saç dökülmesine karşı özel üretilmiştir. *
  • İçeriğindeki E Vitamini ile saçları yumuşacık yapar.
  • Formülündeki chia tohumu yağı sayesinde saçı besler, canlandırır.
  • Arjinin içeren formülü sayesinde saçların kırılmasını engeller ve 10 kata kadar** daha az dökülmesini sağlar.*

 




* Koparak dökülmelere karşı
** Kremsiz şampuanla karşılaştırıldığında

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız