Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Keratin 350 ml #30418103 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Saç Dökülmelerine Karşı E Vitamini Chia Tohumu Yağı Keratin 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Stres ve hava kirliliği nedenlerden kaynaklı saç dökülmesine sıklıkla rastlanır. Eğer siz de bu durumdan şikâyetçiyseniz, Elidor tarafından geliştirilen ve saç dökülmelerine* karşı özel üretilmiş formüle sahip saç kremini kullanmaya başlayarak saç dökülmesi sorunu ile mücadele edebilirsiniz. Elidor Superblend Saç Dökülmelerine* Karşı Serum Saç Kremi, içeriğindeki vitamin, protein ve yağlar ile yıpranan saç tellerine ihtiyaç duydukları gücü geri kazandırmaya yardımcı olur. Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı Serum Bakım Kremi, Superblend formülü sayesinde saçları dipten uca besleyerek daha canlı gözükmelerine yardımcı olur. Üstelik düzenli kullanıldığında koparak dökülmelere karşı saç tellerine 10 kata kadar direnç kazandırmaya da destek olur.** Bu saç bakım kremi, Chia tohumlu formülüyle saçı besleyerek canlı görünüme kavuşmasını sağlar. E vitamini ve arjininli güçlü formülüyle ise saçınızın gün boyunca yumuşaklığını korumasını mümkün kılar ve saç tellerini daha dayanıklı ve güçlü hale getirmeye yardımcı olur. Elidor’un Saç Dökülmelerine* Karşı Serum Bakım Kremi, gün içerisinde ağırlaşmaya sebep olmaz. Dolayısıyla, kırılma gibi saçın görünümünü doğrudan etkileyen olumsuz sonuçların meydana gelme ihtimalini de önemli oranda azaltmaya destek olur. Uygulama sonrasında hızlıca durulanabilir. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? Elidor Superblend Saç Dökülmelerine* Karşı Serum Bakım Kremi’ni, saçınıza şampuan sonrasında ortadan uçlara kadar eşit şekilde uygulayın. 30 saniye bekledikten sonra saçınızı bol su ile durulayın. Saç bakımınızda daha etkili sonuç elde etmek için Elidor Superblend Saç Dökülmelerine Karşı* Bakım Şampuanı ile birlikte kullanabilirsiniz. *koparak dökülme ** Kremsiz şampuanlarla kıyaslandığında 10 kata kadar daha etkilidir. Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Amodimethicone, Phenoxyethanol, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Salvia Hispanica Seed Oil, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Keratin, Caffeine, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

●Superblend formülü sayesinde saça ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları kazandırmaya yardımcı olur.
●Chia tohumu yağlı formülüyle saçı besleyerek daha canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. 
●Saçı ağırlaştırmadan beslediği için kırılmaların önüne geçmeye yardımcıdır.
●Keratinli güçlü formülüyle saç tellerinin daha güçlü olmasına destek olur.
●E vitaminli formülü, saçların daha yumuşak olmasına yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız