Elma Golden Paket #30002747 | CarrefourSA

Elma Golden Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Elma Golden Paket

Meyve/ sebze bölümünde ihtiyacınız olan meyve ve sebzelere ulaşabilirsiniz. Organik ve tüm ürünleri buradan temin ederek alışverişinizi mağazamızdan tamamlayabilme fırsatınız bulunmaktadır. Elma golden paket seçeneği ile meyve reyonunun en çok tüketilen meyvesini sizler de satın alabilirsiniz. Hem sağlık hem de cilt güzelliği için tartışılmaz faydaları olduğu bilinen elmaların mağazamızda kaliteli örneklerini denemenizi öneriyoruz. Sağlıklı görüntüsü ve vitamin deposu özellikleriyle ailenizin vazgeçilmez meyvesi elmaları ilgili CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Meyve reyonundan elma golden paket seçeneklerini bularak sepetinize atabilirsiniz. Elmanın sağlık için pek çok faydası bulunuyor. Bunlardan en bilineni kilo vermeye olan etkisidir. Kalorisi son derece düşük olan elmayı düzenli tükettiğinizde kilolarınızdan yavaşça kurtulduğunuzu göreceksiniz. Elmaları yemekten sonra tüketerek dişlerinizin temizlenmesini ve yemek artıklarının doğal yolla arındırılmasını sağlayabilirsiniz. Kalbi koruyan bir içeriğe sahiptir. Kan şekerinin dengede durmasını sağlar ve ani olarak yükselmesinde önleyici bir etki gösterir. Kolesterolü düşürmede faydalı olan elma demir eksikliğine karşı da tüketilebilir. Mağazamızdan bu sağlıklı elma paketlerini temin edebilirsiniz. Online mağazacılık hizmetlerimiz veya reyonlarımızdan doğrudan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız