Grany Ekonomik Elma kg #30113638 | CarrefourSA

Grany Ekonomik Elma kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Lezzetli, taze ve sulu olan, hafif ekşi tadı ile yüzümüzü ekşiten ferahlatıcı etkisiyle kendine has bir lezzete sahip olan ve özenle paketlenerek sizlere ulaştırılan Ekonomik Grany Elma CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Diş sağlığını güçlendirir. Alzheimer hastalığına faydalıdır. Kansere karşı koruyucudur. Diyabete yakalanma riskini azaltır. Kalp sağlığına faydalıdır. Safra kesesi taşlarını önler. İshal ve kabız oluşumunu engeller. Vücutta toksin oluşumunu önler. Karaciğere faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kataraktı önler. Saç köklerini güçlendirir. Cildi besler. Diş etlerini besler. Güneş yanıklarında etkilidir. Yorgunluğu giderir. Kilo vermeye yardımcı olur. Sindirim siteminin daha iyi çalışmasını sağlar. Bir orta boy elma (100 gr) 50 kaloridir.Su 85.6 gr, protein 0.2 gr, yağ 0.3 gr, şeker 10 gr, lif 2 gr, potasyum 127 mgr, fosfor 13 mgr, magnezyum 8 mgr, kalsiyum 7 mgr, kükürt 4 mgr, sodyum 2 mgr bulunur.Ayrıca A, B1, B2, PP, B5, B6, C, E vitaminleriyle çinko, iyot, kobalt, klor, silisyum ve çeşitli organik asitler mevcuttur.

Kökeni Doğu Avrupa'dır. Çok çeşidi olan elma eski çağlardan beri bilinen bir meyvedir. Tedavi edici özellikleri açısından en eski yazarlar bile elma kürünü övmekteydi. Bu meyvede vitaminler, sindirilebilir şeker, bedenin dengesi için çok gerekli enzimler, temel asitler ve hayatın kendisi olan (potasyum, sodyum, kalsiyum magnezyum, fosfor gibi) madenler bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız