Enjoy Muhabbet Yemi 400 Gr #30067195 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Muhabbet Yemi 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 29 adet
36,99 TL

adet
Enjoy Muhabbet Yemi 400 g

Muhabbet kuşları, evcil hayvanlar içerisinde en keyifli ve en sevimli hayvanlardan biri olurken, düzenli bir şekilde beslenmeleri için de seçilecek yem ürünlerinin Enjoy gibi kaliteli markalardan seçilmesi gerekiyor. Önemli Vital vitaminler ile birlikte kuvvetlendirilmiş ve kompleks bir içerik sağlayan Enjoy Muhabbet Yemi 400 g ürünü sayesinde muhabbet kuşunuzun daha sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz. Enjoy kuş yemi ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Petshop reyonu içerisinde Kuş bölümünde ulaşabileceğiniz Enjoy Muhabbet Yemi 400 g ürünü, kuşunuzun ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitaminleri içerisinde barındırmaktadır. Tam bir harman olarak üretilmiş olan bu mükemmel kuşyemi, kafes kuşlarının enerji gereksinimlerini karşılayacak bir içeriğe sahiptir. Kaliteli yemler ile üretilmiş olan bu ürün, dengeli bir beslenme sağlarken çeşidine göre akdarı, yulaf, kanarya tohumları, yeşil ekmek ve kurutulmuş meyve çeşitleri içerir. Gündelik olarak yem kabı içerisinde kullanabilir ve yanında taze su verebilirsiniz. Kullandıktan sonra paketi tekrar kapatarak kuru ve serin bir yerde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Uzun bir süre boyunca özelliğini yitirmeden bu ürünü kuşunuz için kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız