Enjoy Papağan Yemi 700 Gr #30067190 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Papağan Yemi 700 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,99 TL

adet
Enjoy 700 Gr Papağan Yemi

Evinde papağan besleyen kişiler papağanlarının konuşkan, hareketli ve canlı olmasını talep eder. Bunun gerçekleşebilmesi için papağanla yakın ilgilenilmesi olmazsa olmaz durumlardan biri olarak dikkat çekerken bunun yanında mutlaka papağan yeminin sevilen bir yem olduğuna da dikkat etmek gerekir. Papağanı tarafından keyifle tüketilebilecek olan bir yem arayan kişiler için enjoy 700 gr papağan yemi aranan özellikleri bir arada sağlıyor. Papağanların seveceği bir tada ve kokuya sahip olan bu yem sayesinde papağanla aranızdaki ilişkinin gücünü de artırabilirsiniz. Enjoy Papağan Yemi ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının petshop reyonlarında kuş ürünleri arasında kolaylıkla bulabileceğiniz enjoy 700 gr papağan yemi ürünü yetişkin papağanlarda kullanılmaya uygun durumdadır. Papağanların temel ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir seviyede besin maddelerinin alınmasını sağlayan karışık yapıdaki bu ana yem içeriği ile de güçlü bir beslenme imkanı sağlar. Vitamin, mineral, amino asit ve istiridye kabuğu gibi papağanların gelişimi için son derece besleyici gıdaları içinde barındıran ürün kullanıma hazır haldeki kutusuyla kolay bir kullanım gerçekleştirilmesinde de etkili olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız