Ernet Süper Pas Ve Kireç Çözücü 1000 Ml #30028162 | CarrefourSA
Marka: ERNET

Ernet Süper Pas Ve Kireç Çözücü 1000 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ernet Pas ve Kireç Çözücü çaydanlık, su ısıtıcısı, duş başlığı, duşakabin, lavabo, küvet ve tuvaletlerle birlikte seramik ve fayans banyo yüzeylerinde inatçı sarı pas lekelerini; cam ve sert zeminlerdeki badana lekeleri dahil inşaat artıklarını güvenle temizler.

Kullanım Şekli

Kireçlenmiş çelik çaydanlığın içine boşken bir miktar Ernet Pas ve Kireç Çözücü dökülür. Cızırdama sesi kesilince bol su ile durulanır. Beyaz lavabo, fayans, tuvalet ve küvetteki inatçı sarı pas lekeleri için Ernet Pas ve Kireç Çözücü dökülür, 5-10 dk bekletilir ve bol su ile durulanır. Cam ve sert zeminlerdeki badana lekelerini temizlemek için kullanılır. Mozaik zemin üzerindeki inşaat artıklarını temizlemek için 1/25 oranında sulandırıp kullanılır.

Uyarılar

  • Emaye çaydanlığın çatlak olmadığına dikkat ediniz.
  • İşlem esnasında mutfak tezgahı, mermer, alüminyum, kaplama, granit, emaye, ahşap, doğrama ve benzeri aside dayanıksız yüzeyler ürün ile temas ettirilmemelidir.
  • Inox kaplama, evye, fırın ve set üstü ocaklarda, kaplama mutfak ve banyo bataryalarında, renkli ve emaye kaplı lavabo, fayans, tuvalet ve küvet yüzeylerinde kullanmayınız.
  • Kullanım için uygun olan yüzeylerde ürünü döküp uzun süre bekletmekten kaçınınız.
  • Uygulamadan sonra temas eden tüm yüzeyleri bol su ile durulayınız.
  • Eğer kireç ve pas kalıntıları devam ediyorsa, bir süre sonra ürünü bir kez daha uygulayınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız