Eti Bol Antep Fıstıklı Çikolata 30 G #30006842 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Bol Antep Fıstıklı Çikolata 30 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,00 TL 21,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Lezzeti ve damak zevkine hitap eden tadı kadar mutluluk veren bir gıda olarak da bilinen çikolata, Eti Bol Antep Fıstıklı Çikolata 30 g ile iki lezzeti bir araya getiriyor. İnce uzun ambalajında ve otuz gram içerikle sunulan ürün, içerisinde yüzde yirmi yedi oranında Antep fıstığı barındırıyor. Bol malzemesi sayesinde farklı ve alışkanlık yaratan bir tada kavuşuyor. CarrefourSA raflarında Tablet Çikolatalar reyonunda tüketicinin beğenisine sunulan ürün, sütü kakao ve proteinli kuru yemişle harmanlıyor. Ürün, bir seferde tüketmeye uygun paketiyle pratiklik sağlıyor. Çikolata severler için adeta küçük bir lezzet şöleni oluşturuyor. Canınız tatlı çektiğinde veya ara öğünlerde, evde, işte ya da dışarıda ürünü dilediğiniz zaman tüketebiliyorsunuz. Sütün, kakaonun, kuru yemişin besin değerlerini almak, yakınlarınızla paylaşma;, lezzet dolu bir keyif yaşamak ve birkaç lokmada mutlu olmak için kaliteli ürünü siz de hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir; bir tık'la kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Sütlü Çikolata %73 [Şeker, Tam Yağlı Süt Tozu, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Yağsız Süt Tozu, Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az %32, Süt Kuru Maddesi En Az %25'tir.], Antep Fıstığı %27.

Alerjen Bileşenler
Antep Fıstığı ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Badem, Fındık, Gluten, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
30

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 560
Enerji (kj) 2329
Yağ (g) 37
Doymuş Yağ(g) 17
Karbonhidrat (g) 42
Şekerler (g) 38
Lif(g) 6.5
Protein (g) 11
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız