Eti Cin Lokmalık 3 Parça 306 Gr #30121173 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Cin Lokmalık 3 Parça 306 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

"Eti Cin Lokmalık 3'lü 306 g
Aileniz ve sevdiklerinizle bir aradayken yaptığınız kahvaltıların en değerli konukları arasında yumurta yer alır. Gerek lezzetli yapısı gerekse besleyici değerleri sayesinde küçük büyük herkesin severek tükettiği ürün, çeşitli şekillerde pişirilebilmesi sayesinde sofralardan eksik olmaz. CarrefourSA tarafından yumurta reyonunda sunulan Ekiz Yumurta 30'lu 53-62 g (M), günlük protein ve yağ gereksiniminizi tükettiğiniz oranda karşılarken, zengin vitamin ve mineral profili sayesinde de mikro besin öğesi ihtiyacınızı kolaylıkla giderir.
Ağır sporlarla ilgilenenlerin ve kas gelişimini ön planda tutan sporcuların en doğal protein kaynağı olan ürün, çocuk ve yaşlılar açısından önemli doğal yiyecekler arasında bulunur. Sağlık yönünden olumlu pek çok katkısı olan yiyecek, tek başına tüketildiğinde son derece lezzetliyken, sucuk ya da pastırma gibi şarküteri ürünleriyle daha da lezzetli hale getirilebilir. Ana öğün olarak tüketilebilecek doğal yiyeceği, çeşitli tatlılarda ve hamur işlerinde lezzet ve kıvam arttırıcı olarak değerlendirebilir, hazırladığınız yemeklerin besleyici değerlerini de en üst noktaya taşıyabilirsiniz.
Pratik kullanımlı 30’lu ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinizi ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 455384
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız