Eti Crax Patlayan Acı Baharatlı 50 Gr #30162216 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Crax Patlayan Acı Baharatlı 50 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,50 TL

Yetişkinler arasında da çubuk kraker oldukça seviliyor. Çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarından temin edebileceğiniz ETİ CRAX PATLAYAN ACI BAHARATLI 60GR ise çubuk krakeri yetişkinlerin en sevdikleri atıştırmalıklardan biri haline getiriyor. ETİ CRAX PATLAYAN ACI BAHARATLI 60GR içinde yer alan krakerlerin her birinde patlayan çıtır parçalar yer alıyor. Bu da acı biberli bu lezzeti daha eğlenceli bir şekilde tüketmenize olanak veriyor. Acı baharatlı krakerinizi dilerseniz açlığınızı bastırmak için tüketebilir, dilerseniz de çay saatlerinize ya da sinema keyfinize eşlik etmesi için kullanabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Mısır Patlağı, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Acı Baharat Çeşnisi %7 [Tuz, Şeker, Domates Tozu, Soğan Tozu, Aroma Verici, Dekstroz, Sarımsak Tozu, Kırmızı Acı Toz Biber %1,8,Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit)], Maltodekstrin, Modifiye Patates Nişastası, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Tuz, İnvert Şeker Şurubu, Yaş Maya, Şeker, Domates Salçası, Kırmızı Acı Toz Biber %0,2, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Mono ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri), Renklendirici (Paprika Ekstraktı), Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Kereviz, Susam ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000058

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 442
Enerji (kj) 1853
Yağ (g) 17
Doymuş Yağ(g) 8
Trans Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 63
Şekerler (g) 9.5
Lif(g) 3.5
Protein (g) 7
Tuz(g) 1.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız