Eti Crax Patlayan Peynirli Soğanlı 50 Gr #30162217 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Crax Patlayan Peynirli Soğanlı 50 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,50 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 3 Al 2 Öde
Cips tadında, enfes bir tuzlu kraker! Acıktığınız anlarda tuzlu bir şeyler tüketmek isterseniz en kolay tercihiniz Eti Crax. Daha fazla peynir ve daha fazla soğanın birleşmesiyle bu tadı sizde tadın bağımlı kalın. Eti Crax patlayan peynirli soğanlı 80 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Eti Crax ile hayatı craxlamanın tam zamanı. Peynirli ve soğanlı çeşidi ile atıştırmak istediğiniz her an bulabileceğiniz Eti Crax sizlere benzersiz bir tat ve doygunluk kazandıracak. Tecrübeli marka Eti’nin üreticisi olduğu Crax sizlere farklı lezzetler tattırırken atıştırmalıklara da başka bir bakış açısı getiren bir markadır.

Eti, Eti Gıda A.Ş. adıyla 1962 yılında Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir'de kurulmuştur. Bisküvi, kurabiye, kek, turta, çikolata, gofret, bebek maması ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim yapmakta olup Türkiye'de 1962'den bu yana gıda ürünleri üretiminde ilk sıralarda gelen Eti, adıyla özdeşleşmiş krakerler ve kahvaltılıklar, light ve lifli ürünler, çikolatalar ve çikolatalı ürünler, bisküviler ve gofretler, bebek ürünleri ile kekler ve turtalarla bilinir.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Mısır Patlağı, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Aroma Vericiler, Maltodekstrin, Modifiye Patates Nişastası, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Tuz, Yaş Maya, İnvert Şeker Şurubu, Tatlı Toz Kırmızı Biber, Şeker, Domates Salçası, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Peynir Tozu %0,2 (Süt Ürünü), Emülgatör (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritlerinin Mono ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri), Soğan Tozu %0,1, Renklendirici (Paprika Ekstraktı), Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Kereviz, Susam ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000058

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 446
Enerji (kj) 1876
Yağ (g) 15
Doymuş Yağ(g) 7.5
Karbonhidrat (g) 69
Şekerler (g) 8.6
Lif(g) 2.9
Protein (g) 7
Tuz(g) 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız