Eti Etibör Petit Beurre 400 Gr #30050327 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Etibör Petit Beurre 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
41,75 TL 31,31 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Eti Etibör Petit Beurre 400 g

Ailenizle ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuzda, sıcacık bir çayla birlikte bisküvi tüketmek gibisi yoktur. CarrefourSA tarafından Tatlı Bisküviler reyonunda sizlere sunulan Eti Etibör Petit Beurre 400 g ile sohbetleriniz daha koyu, geçirdiğiniz süre daha eğlenceli olabilir. Yıllardır değişmeyen lezzetiyle sofralarınıza gelen ürün, küçük büyük herkesin severek tükettiği bir yiyecek olmaya devam ediyor.
Ürünü, sıcak ve soğuk içeceklerin yanında tek başına yiyebileceğiniz gibi; fındık ezmesi, kakaolu fındık ezmesi ve çeşitli reçellerle tüketebilirsiniz. Ayrıca Petit Beurre bisküviyle hazırlanan çok çeşitli tatlı arasından dilediklerinizi seçebilir, sevdikleriniz için hazırlayabilirsiniz. Üründe bulunan yüksek oranlı karbonhidrat, özellikle çocukların gün içerisinde harcadıkları enerjinin bir kısmını karşılayabilecek niteliktedir. Bu yüzden hareketli bir yaşantısı olan ve ağır işlerde çalışan kişilerin gün boyunca zinde ve canlı olabilmeleri için Eti’nin sunduğu üründen tüketmeleri uygun olabilir.
En pratik ve lezzetli hazır gıdaların başında gelen ürün, mideniz kazındığında açlığınızı dindirebilecek yapıdadır. Özellikle çay ve kahvenin yanında rahatlıkla tüketebileceğiniz ürünü, konuklarınıza da keyifle ikram edebilirsiniz.
400 gramlık ambalajda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 33420

"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Süt, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Verici, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Koruyucu (Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Soya ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 438
Enerji (kj) 1838
Yağ (g) 9.6
Doymuş Yağ(g) 5.1
Karbonhidrat (g) 79.9
Şekerler (g) 22.9
Lif(g) 1.5
Protein (g) 7.4
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız