Eti Petit Beurre 200 Gr #30098450 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Petit Beurre 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,50 TL 16,13 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
ETİ P.BEURRE 200 GR

Herkesçe sevilen ve neredeyse bütün evlerde bulunan yalnızca misafirlerinize ikram edeceğiniz bir atıştırmalık değil aynı zamanda her yaştan insanın severek yediği çay ve süt gibi sıcak içeceklerin yanında olmazsa olmaz bir bisküvi çeşidi ETİ P.BEURRE 200 GR. paketleri ile satılmaktadır. Yıllardır her evde bulunan, uzun saklama süresi ile bozulmadan çok üzün süreler boyu muhafaza edilebilen tatlı bir atıştırmalık.

CarrefourSA reyonlarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi ürünlerinin satıldığı kısımlarda bulunabilecek tatlı bisküvi çeşitlerinden olan bu lezzetli ürün ETİ P.BEURRE 200 GR ambalajı ile bütçe dostu olarak en cazip fiyatları sunuyor. Her durumda çay ve kahve gibi içeceklerin yanında sunulabilecek lezzetli bir atıştırmalık olarak kullanılabildiği gibi bilindik Eti Petit bisküvi lezzeti ile birçok farklı tatlı ve pasta yapımında malzeme olarak kullanılabilmektedir. Taze süt içeren özel yapısı ile lezzetine lezzet katan Eti Petit Beurre bisküvileri şimdi 200 gramlık ambalajı ile uzun süreler boyunca evlerinde muhafaza edebileceğiniz ve her ihtiyaç duyduğunuzda kolay açılır ambalajından çıkararak kullanabileceğiniz lezzetli ve uygun fiyatlı bir atıştırmalık.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Yağsız Pastörize Süt %6, İnvert Şeker Şurubu, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Verici, Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Soya ürünü içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
200

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 428
Enerji (kj) 1807
Yağ (g) 9.6
Doymuş Yağ(g) 5.1
Karbonhidrat (g) 79
Şekerler (g) 18
Lif(g) 2.3
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız