Eti Kakaolu Petit Beurre 370 Gr #30098903 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Kakaolu Petit Beurre 370 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
41,75 TL

adet
Özenle seçilmiş kakaosu ile tatlı ve pastaların vazgeçilmez bisküvisi. Tabi tercih size kalmış, ister nefis lezzetler yaratmak için malzeme olarak faydalanın, ister çay ve kahve ile keyfinize keyif katsın. Eti kakaolu Petit Beurre 370 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Bisküvi kalitesini Eti ile zirvelere kadar çıkarmak isteyen tüketicilerimizin bir klasik haline gelmiş Eti Pötibörü keyifle tüketmesini öneriyoruz. Çocukluğumuzun bisküvilerinden olan Pötibör şimdi CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.

Eti, Eti Gıda A.Ş. adıyla 1962 yılında Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir'de kurulmuştur. Bisküvi, kurabiye, kek, turta, çikolata, gofret, bebek maması ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim yapmakta olup Eti firması, logo olarak Hitit Güneşi'ni kullanmaktadır. Ayrıca firma, Eskişehirspor'un da ana sponsoru konumundadır. Türkiye'de 1962'den bu yana gıda ürünleri üretiminde ilk sıralarda gelen Eti, adıyla özdeşleşmiş krakerler ve kahvaltılıklar, light ve lifli ürünler, çikolatalar ve çikolatalı ürünler, bisküviler ve gofretler, bebek ürünleri ile kekler ve turtalarla bilinir. Türkiye'nin ilk lifli bisküvisi Burçak, ilk hazır kızarmış ekmeği Etimek, ilk sanayi üretimi keki, ilk paketlenmiş turtası Turti, ilk glutensiz bisküvisi Pronot ve ilk ıslak keki Browni gibi ürünlerle ilklere imza atmış. 1970'li yıllarda yayınlanan Eti reklamındaki Oktay Tem tarafından bestelenen Bir Bilmecem Var şarkısı ile eti ürünleri tanınırlığını artırmıştır.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Glukoz-Fruktoz Şurubu, Kakao %3, Kabartıcılar (Amonyum HidrojenKarbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), Tuz, PeynirAltı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Aroma Verici, Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit), Renklendirici (Karamel).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Soya ürünü içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
370

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 444
Enerji (kj) 1866
Yağ (g) 10.5
Doymuş Yağ(g) 5.7
Karbonhidrat (g) 79.1
Şekerler (g) 23.2
Lif(g) 1.3
Protein (g) 7.8
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg