Eti Glutensiz Pronot Kakaolu 85 Gr #30053693 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Glutensiz Pronot Kakaolu 85 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

Eti Glutensiz Pronot Kakaolu 85 g Fenilketonüri ve çölyak hastalarının da rahatlıkla tüketebildiği Eti Glutensiz Pronot Kakaolu 85 g, sağlıklı ve lezzetli bir üründür. Eşsiz kakao lezzetiyle harmanlanmış ve ağızda dağılan nefis kurabiyesiyle ürün; Kurabiyeler reyonunda sunuluyor. Tatlı kurabiyenin içerisinde portakal aroması, portakal kabuğu püresi ve limon lifi bulunuyor. Çölyak hastalarının özel diyetini destekleyen bisküviler, farklı aroma ve lezzetleriyle öğün aralarının keyifli atıştırmalığı oluyor. Son yıllarda popüler olan glütensiz diyetlerin için de uygun seçenekler arasında yer alan ürün, her yaştan tüketicinin ilgisini çekiyor. Yetişkin, çocuk ve hatta bebeklerin bile severek ve güvenle tükettiği ürünler arasında yer alıyor. Sağlığınızı destekleyen besleyici ve lezzetli bisküvilerin, doktor tavsiyesiyle tüketilmesi öneriliyor. 85 gramlık paketler halinde satılan kurabiyeleri çantanızdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Ürünü hemen satın almak ve damak tadınızdan ödün vermeden sağlıklı beslenmeye devam etmek için sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürün Kodu: 389474
İçindekiler Bilgisi
Pirinç Unu, Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Kakao % 4, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Glukoz-Fruktoz Şurubu, Pastörize Yumurta, Nişasta (Mısır, Patates), Aroma Vericiler, Tuz, Kabartıcı (Amonyum Hidrojen Karbonat).

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü ve Yumurta içerir. Eser miktarda Badem, Fındık ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
85

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000058

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 472
Enerji (kj) 1981
Yağ (g) 20.2
Doymuş Yağ(g) 10.6
Karbonhidrat (g) 69.3
Şekerler (g) 27
Lif(g) 1.2
Protein (g) 4.5
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız