Eti Kombo Çikolata Kaplı Bisküvi 56 Gr #30074188 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Kombo Çikolata Kaplı Bisküvi 56 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,00 TL

adet
Çayın, kahvenin ya da soğuk içeceklerin yanında keyifle tercih edebileceğiniz çok lezzetli ve doyurucu bir ürün olan Eti Kombo Çikolata Kaplı Bisküvi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

ETİ’den bisküvi dünyasına çok farklı bir yenilik; ETİ Kombo. Paketteki ters duruşu, kolay tutuluşu, farklı şekli ile “Şekli Kombo”, çıtır lezzet serpintili, gerçek çikolata kaplaması ve çok lezzetli bisküvisi ile “Lezzeti Kombo”. ETİ Kombo, bisküvinin doyuruculuğu ve çikolatanın tatminini birlikte isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Çıtır bisküvisi, nefis çikolatası ve hindistan cevizli Eti Kombo Bisküvi, çay ve kahvenin yanında keyfi ile tercih edebileceğiniz bir bisküvidir. Eti Kombo'nun çikolatalı kısmı lezzet şöleni, bisküvisi ise doyurucudur. İkisini bir arada isteyenlerin vazgeçilmezi olacak bu çikolatalı lezzet tatlı ihtiyacınızı fazlasıyla giderir. Bisküvi ya da kurabiyelerinizi bayatlamadan saklamak istiyorsanız; hava ve nem ile temasını kesecek saklama kabı tercih edebilirsiniz. Saklama kabının içerisine birkaç adet kesme şeker koyarak bisküvilerin tazeliğini uzun süre koruyabilirsiniz. 

Eti, Eti Gıda A.Ş. adıyla 1962 yılında Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir'de kurulmuştur. Bisküvi, kurabiye, kek, turta, çikolata, gofret, bebek maması ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim yapmakta olup Türkiye'de 1962'den bu yana gıda ürünleri üretiminde ilk sıralarda gelen Eti, adıyla özdeşleşmiş krakerler ve kahvaltılıklar, light ve lifli ürünler, çikolatalar ve çikolatalı ürünler, bisküviler ve gofretler, bebek ürünleri ile kekler ve turtalarla bilinir.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Pastörize Yumurta, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), İnvert Şeker #

Alerjen Bileşenler
Gluten, Süt ürünü ve Yumurta içerir.Eser miktarda Fındık, Soya ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 507
Enerji (kj) 2119
Yağ (g) 27.2
Doymuş Yağ(g) 16.9
Karbonhidrat (g) 57.1
Şekerler (g) 23.8
Lif(g) 4
Protein (g) 6.6
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız