Eti Kremalı Sandviç Bisküvi 276 g #30096855 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Kremalı Sandviç Bisküvi 276 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Eti Kremalı Sandviç Bisküvi 276 g

Kolay tüketilebilmesinin yanı sıra lezzetli yapısıyla küçük büyük herkesin severek tükettiği bisküviler, sahip oldukları besin değerleriyle gün içinde gereksinim duyulan enerji miktarının da bir kısmını karşılayabilirler. CarrefourSA Tatlı Bisküviler reyonunda sizlere sunulan Eti Kremalı Sandviç Bisküvi 276 g çay ve kahvenin yanında keyifle tüketebileceğiniz atıştırmalıklardan biri olacak. Dilediğiniz zaman tüketebileceğiniz ürünü, arzu ederseniz konuklarınıza yaptığınız çay servisinin yanında ikram edebilirsiniz.
Evde ve iş yerinde rahatlıkla tüketebileceğiniz ürün, kolay taşınabilir paketler halinde sunulduğu için, gezileriniz sırasında kol çantanızda veya montunuzun cebinde bulundurabilirsiniz. Eti ürünlerinin kendine has lezzetini içeren ürün, kremalı yapısı sayesinde diğer hazır ürünlerden daha farklı bir tada sahip. Tek başına tüketebileceğiniz bisküviyi, çikolatalı soslarla da değerlendirebilir, çeşitli tatlıların yapımında da kullanabilirsiniz.
Günün her saati keyifle yiyebileceğiniz sandviç bisküvi, içindeki yoğun karbonhidrat oranı sayesinde, gün boyu tempolu işlerde çalışanların ve yoğun antrenman yapanların tüketebileceği bir yiyecek olarak ön plana çıkıyor. 4 adet 69 gramlık paketten oluşan, 276 gramlık ambalajında sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 45244
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız