Eti Negro 110 Gr #30003948 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Negro 110 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Eti Negro 110 g yenilenen lezzeti ve Eti kalitesi ile sizlere özel bir bisküvi sunmaktadır. Eti kalitesi ülkemizde uzun yıllardır üretmiş olduğu bisküviler ile bilinir. Teknolojik üretim tesislerine sahip olan Eti tesislerinde üretilen her ürün el değmeden üretilmektedir. Eti markası ile özdeşleşen ürünlerden bir tanesi de Negro bisküvidir. Negro iki kakaolu bisküvi arasında sütlü krema konulara hazırlanır. Lezzetli ve çıtır çıtır bisküviler ile doyurucu bir ürün oluşturulmuştur. Bununla birlikte sütlü krema sayesinde lezzet katlanmaktadır. CarrefourSA bisküvi ve kek reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile doyurucu bir mutluluk yaşarsınız.

Eti Negro 110 g yeni lezzetli ile çok daha fazla kakao lezzeti sunmaktadır. Değiştirilen bisküvi lezzeti ile birlikte çok daha yoğun kakao lezzeti çok daha yoğun bir tat verir. İçerisindeki krema lezzeti ile birleşen lezzet sayesinde tadına doyamayacaksınız. Birbirini tamamlayan muhteşem lezzeti her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Yeni çeşitlerinde bulunan çikolata kaplaması ile birlikte lezzet katlanmaktadır. Çikolatanın verdiği mutluluk ile birlikte bisküvinin doyuruculuğu Negro’yu yanınızdan ayırmamanızı sağlayacaktır. Eti kalitesi ve lezzeti ile her zaman yiyebilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola),Şeker, İnvert Şeker Şurubu, Kakao %8, Süt Tozu, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Verici, Krema %20 [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Nişasta, Süt Tozu, Aroma Verici]

Alerjen Bileşenler
Gluten ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Fındık, Soya ürünü ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
110

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 480
Enerji (kj) 2009
Yağ (g) 22
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 61
Şekerler (g) 30
Lif(g) 4.5
Protein (g) 6.9
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız