Eti Petit Beurre 400 Gr #30098822 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Petit Beurre 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
41,75 TL

adet
Eti Petit Beurre 400 g, CarrefourSA reyonlarında tatlı bisküviler kategorisi içinde yer alıyor. Klasik bir atıştırmalık olan ürün, tek başına tüketilebildiği gibi mozaik pasta, pasta, puding gibi tatlıların içinde de yer buluyor. Çay ve süt ile birlikte yenmesi gelenekselleşen bisküvi, büyük paket özelliği ile ekonomi vadediyor. Türkiye'de en çok tüketilen atıştırmalık olarak etiketlenen ürün taze süt kullanılarak imal ediliyor. Özel hamuru, nefis kokusu ve çıtır çıtır formu ile fark yaratıyor. Alışkanlık yaratan lezzet, ağızda kolaylıkla dağılan özelliği ile beğeni topluyor. İki bisküvi arasına lokum eklenerek yapılan tatlı son yıllarda popülerleşirken, üzerine krema ve çikolata sosu dökülerek alternatif tatlar denenebiliyor. 100 gramda 433 kcal enerji bulunduruyor. Her paketin üstünde son kullanım tarihi yer alıyor. Tarihe kadar güvenle tüketilebiliyor. Paketi açıldıktan sonra kapalı kutuda saklanması salık verilirken, ürünün kuru ve kokusuz alanlarda muhafaza edilmesi öneriliyor. Siz de çay saatlerine lezzet katan, her neslin sevgilisi atıştırmalık ürünü tek tuşla sepete atarak mutfaklarınıza getirebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Yağsız Pastörize Süt %6, İnvert Şeker Şurubu, Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Aroma Verici, Un İşlem Maddesi (Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Gluten, Sülfit ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Soya ürünü içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 428
Enerji (kj) 1807
Yağ (g) 9.6
Doymuş Yağ(g) 5.1
Karbonhidrat (g) 79
Şekerler (g) 18
Lif(g) 2.3
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız