Eti Pop Kek Mini Kakaolu 10 Adet 180 Gr #30087515 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Pop Kek Mini Kakaolu 10 Adet 180 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,00 TL

adet
Kek, atıştırmalık küçük bir ürün olarak, gün içinde istenilen her zaman pratik ve lezzetli bir şekilde tüketilebilir. Kakaolu, çikolatalı veya meyveli şekilde farklı lezzetler ile birlikte hazırlanabilecek kekler, için Eti markası mini pop kekler şeklinde üretmiş olduğu Eti Pop Kek Mini Kakaolu 10 Adet 180 g ürünü ile 10 adet mini keki bir araya getirerek keyifli bir tüketim oluşturuyor. Eti markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde ulaşabileceğiniz Eti Popkek Kakaolu 180 g ürünü, Eti markasının güvencesi ile birlikte lezzetli çikolatalar ile üretilen yumuşacık bir kek olarak tüketilebilir. Sabahları veya gün içerisinde çocuklar ya da yetişkinler tarafından tüketilebilecek, çocukların okul beslenmesine eklenebilecek veya gün içerisinde misafirlere çay ile birlikte ikram edebileceğiniz bu ürün, kek dünyasının yıldızı sloganı ile birlikte yüksek bir kalite oluşturuyor. Bol soslu bir şekilde sunulmuş olan bu ürün, daha yüksek bir lezzet oluştururken Eti Popkek’in üstün lezzetini daha üst bir noktaya taşıyor. Her ısırdığınızda ağzınızda dağılan bir keyif sağlıyor.
İçindekiler Bilgisi
Kek %69,4 [Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Yumurta, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Glukoz-Fruktoz Şurubu, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Emülgatörler (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Tuz, Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Sorbik Asit), Aroma Vericiler, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam)], Kakaolu Kaplama %19,4 [Şeker, Hidrojenize Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Süt Tozu, Kakao %5,2, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini, Aroma Verici], Çikolata Sosu %11,2 [Şeker, Glukoz-Fruktoz Şurubu, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Bitter Çikolata %4,2, Modifiye Nişasta, Kakoa, Fındık Püresi, Tuz, Emülgatör Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Sorbik Asit).

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir, Yumurta,Süt ürünü, Fındık Püresi içerir. Eser miktarda Soya Ürünü, Susam ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 453
Enerji (kj) 1897
Yağ (g) 22.1
Doymuş Yağ(g) 11.7
Karbonhidrat (g) 59.4
Şekerler (g) 34.3
Lif(g) 0.7
Protein (g) 4.8
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg