Ülker Kekstra Jölebol Kek Çilekli 40 Gr #30051870 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Kekstra Jölebol Kek Çilekli 40 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,50 TL

adet

Ev yapımı lezzetindeki Ülker Çilekli Kekstra, muhteşem çilekli jölesi, akışkan kreması ve yumuşacık kekiyle; küçük-büyük herkesin severek tükettiği bir atıştırmalıktır. Çay saatlerinizi lezzetlendiren Ülker Çilekli Kekstra ve diğer Ülker kek çeşitlerini, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

 

"Kek değil kekstra" sloganı ile sunulan Ülker Kekstra Çilekli, Ülker kalitesiyle çocuklar için üretilmiştir. Çocuklar için olduğu kadar büyükler için de leziz bir atıştırmalıktır. Kekin karşı konulmaz lezzetini krema ve jöle ile birleştiren Kekstra, eğlenceyi çocukların dünyasına taşır. Muhteşem jölesi, süper kreması ve çilek tadıyla keke farklı bir boyut kazandıran Kekstra Çilekli ile çay keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Öğün kaçırdığınızda, karnınız acıktığında, açlığınızı yatıştırmak istediğiniz her an yanınızdadır.

İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu yıllarında bisküvi ve çikolata gibi atıştırmalık ürünleri üretmek için yola çıkan Ülker 20. yüzyılda inşa ettiği marka ile gücünü 21.yüzyıla taşıdı. Attığı doğru adımlar ve ödün vermediği kalitesi ile hızlı tüketim alanında yeni kategorilere girmeye yöneltti. Tüketicilerimizin de yönlendirmesiyle bugün Yıldız Holding çatısı altında bisküviden çikolataya, sıvı yağdan süt ürünlerine, atıştırmalıktan donmuş gıdaya kadar birçok ürünle tüketicimize hizmet veriyor.

 

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker,bitkisel yağlar(palm,pamuk,kanola,ayçiçek),su,buğday unu,invert şeker şurubu,glukoz şurubu,yumurta,nişasta,nem verici (gliserol),dekstroz,tuz,kabartıcılar(disodyum difostat,sodyum hidrojen karbonat),peynir altı suyu tozu(süt),emülgatörler(bitkisel yağ asitlerinini mono ve digliseritleri,soya lesitini),koruyucular(potasyum sorbat,sodyum propiyonat,sorbik asit),aroma vericiler,stabilizör (pektin),asitlik düzenleyiciler(sitrik asit,trisodyum sitrat,kalsiyum klorür),kara havuç konsantresi,çilek tozu(%0,02. %0,07 çileğe karşı gelmektedir).

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda fındık içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-70-K-000216

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 426 21
Yağ (g) 21 30
Doymuş Yağ(g) 10 50
Karbonhidrat (g) 55 21
Şekerler (g) 36 40
Protein (g) 3.3 7
Tuz(g) 0.7 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız