Eti Topkek Fındıklı Kakaolu 35 Gr #30042420 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Topkek Fındıklı Kakaolu 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,50 TL

adet
Eti Topkek Fındıklı Kakaolu 35 g Açlığınızı bastıracak tatlı lezzet Eti Topkek Fındıklı Kakaolu 35 g, CarrefourSA şekerleme ve kuruyemiş bölümünün kekler reyonunda bulunuyor. Tamamen gerçek kakaodan hazırlanan topkek, bol fındık taneleri ile eşsiz bir haz haline geliyor. Çay ve kahvelerin yanında keyifle yiyebileceğiniz atıştırmalık tat kıvamı ile ağzınızda doyumsuz bir tat bırakıyor. Topkek klasik lezzeti olan fındıklı kakaolu el değmeden hazırlanarak paketleniyor. Son derece hijyenik koşullarda üretilen kekler, Türk Standartlar Enstitüsü tarafından ve bakanlıklardan onaylı hazırlanıyor. İçeriğinde bulunan fındıklar mevsiminde hasat edilen fındıklar içerisinden seçiliyor. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan kek, serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi durumunda raf ömrü boyunca gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Günün her saatinde tüketebileceğiniz, açlığınızı bastıracak atıştırmalık ürün Eti Topkek, 35 gramlık ambalajı ile taze taze sunuluyor. Bu lezzeti siz de tatmak istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca sipariş verebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Yumurta, Şeker, Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek,Pamuk, Kanola), Fındık %5,7, İnvert Şeker Şurubu, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Yağı Azaltılmış Kakao Tozu %2,7, Yağsız Süt Tozu, Emülgatörler (Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseridleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Tuz, Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Aroma Verici, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam).

Alerjen Bileşenler
Gluten,yumurta,fındık ve süt içerir.Eser miktarda Susam ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
35

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 462
Enerji (kj) 1928
Yağ (g) 28
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 44
Şekerler (g) 29
Lif(g) 4.1
Protein (g) 6.7
Tuz(g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg