Eti Puf Kakaolu 18 Gr #30020704 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Puf Kakaolu 18 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3,25 TL

adet
30020704 – Eti Puf Kakaolu 18 g

Kolay açılabilir ve kolaylıkla yenilebilir harika atıştırmalık Eti Puf Kakaolu, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Özel ve taze bisküvisinin üzeri marshmellow ile kaplı, marshmellowun üzerinde kakaolu granüllerde süslü olan Eti Puf Kakaolu’nun lezzetine kim “Hayır.” diyebilir ki? Türkiye’deki tüketiciler tarafından en fazla tüketilen atıştırmalıklardan birisi olan Eti Puf Kakaolu, üniversite kantinlerinde oturularak arkadaşlarla iddiaya girilerek birbirlerine ısmarlanan bir ürün olmasıyla bilinir. Çayla, kahveyle, kolayla ve her türlü içecekle tüketilebilen bir yiyecektir. Daima taze ve lezzetlidir. Fiyatı da performansında göre oldukça ekonomiktir. Birçok çocuk tarafından da tercih edilen bu ürün, genellikle öncelikle puf kısmı, sonra da bisküvisi tüketilir. Son olarak geriye kalan kutusu ise türlü oyunlara dahil edilir.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri, reyonlarının Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Eti markasına aittir. Bu ürünlerden birisi Eti Puf Kakaolu ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Marshmallow%45[Şeker,Glukoz-FruktozŞrubu,YenilirSığırJelatini, AromaVerici],Bsküvi%32[BuğdayUnu(Gluten)BitkselYağ(Palm, Ayçiçek,Pamuk,Kanola)Şeker,Glukoz-FruktozŞrubu,KeçiboynuzuUnu, Kabartıcılar(AmonyumHidrojenKarbonat,SodyumHdrojenKarbonat)Tuz, Emülgatör(AyçiçekLestini)AromaVericiKoruyucu(SodyumMetabisülfit) KakaoluGranül%24[Şeker,BtkiselYağ(Palm,Ayçiçek,Pamuk,Kanola)Glukoz Şrubu,Kakao%3,YenilrSığırJelatini,AsitlğiDüzenleyici(SodyumAsit Pirofosfat)TopaklanmayıÖnleyici(Talk)Parlatıcı(GamArabik)

Alerjen Bileşenler
Gluten ve Sülfit içerir. Eser miktarda Soya ürünü ve Süt ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
18

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 414
Enerji (kj) 1731
Yağ (g) 8.4
Doymuş Yağ(g) 5
Karbonhidrat (g) 80.6
Şekerler (g) 52.7
Lif(g) 2.6
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız