Evy Baby Bebek Bezi MXPL Jumbo 32'li #30088096 | CarrefourSA
Marka: EVY_BABY

Evy Baby Bebek Bezi MXPL Jumbo 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Evy Baby Bebek Bezi MXPL Jumbo 32’li

Bebek bezi seçiminin bebeğinizin fiziksel gelişimi ve sağlığı için ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Bebekler yaşamlarının ilk yıllarında bebek bezine ihtiyaç duyar ve gelişimlerinin kritik zamanlarını bebek beziyle geçirir. Bu sebeple bebek bezinin bebeğinize uygun olması ve bebeğinizin sağlığı için tehdit oluşturmaması oldukça önemli. Evy Baby Bebek Bezi ile bebeğinizin fiziksel gelişimini destekleyebilir, rahat ve güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Son teknolojiyle üretilen Evy Baby Bebek Bezi, nefes alabilen pamuklu dokusuyla bebeğinizin cildini korur ve rahat hissetmesini sağlar. 9-20 kg kilodaki bebekler için ideal olan Evy Baby Bebek Bezi MXPL Jumbo, akıllı yan bantlarıyla bebeğinizin anatomisine kusursuzca uyar ve hareketini kısıtlamaz. Emici bölgeler sıvıyı hızlıca emer, maksimum kuruluk ve hijyen sağlar. A sınıfı kuruluk belgesi olan Evy Baby Bebek Bezi ile bebeğiniz gün boyu mutlu ve huzurlu olacak!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız