Excellent Houseware Metal Espresso Demliği 3 Kişilik #30174800 | CarrefourSA

Excellent Houseware Metal Espresso Demliği 3 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
152,40 TL

Exc. Hw Espresso Demliği 3 Kişilik

Gün aralarında tüketilecek olan içeceklerin kolay şekilde hazırlanabilir olması, eve gelen misafirlere kısa sürede içecek ikram edilmesi noktasında kullanılan pratik araçlarla istenilen hıza ulaşılabiliyor. Bu noktada exc. hw espresso demliği 3 kişilik ürün ile birlikte üç kişinin tüketimine uygun miktarda espresso yapan ürünü kullanabilirsiniz. Bu ürünün kullanımı ile birlikte uzun süren içecek hazırlama süreçlerinden kurtularak kısa sürede keyifli şekilde vakit geçirmenizi sağlayacak ürünleri hazır hale getirebilirsiniz. Excellent Houseware Metal Espresso Demliklerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye bölümlerinde yer alan exc. hw espresso demliği 3 kişilik ürün boyutları ve dış malzemesi ile birlikte sağlam bir tutuş sağlayarak etkili bir kullanım elde edilmesine yardımcı olur. Özel tasarımı ile ocak üstünde rahatlıkla kullanılabilen ürün özellikle espresso severlerin sadece birkaç dakikada istediği lezzetlere ulaşmasını sağlayabilir. Yalnızca filtre bölümüne espresso veya başka bir kahvenin eklenmesi alt kısmına da su eklenmesi ile birlikte ocak üstüne konulması yeterli olan ürün birkaç dakikalık demlenme sürecinin ardından 3 kişiye hazırlanmış espressoları size sunabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız