Fa Aqua Roll-On 50 ml #30091275 | CarrefourSA
Marka: FA

Fa Aqua Roll-On 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fa Roll-On 50ML Aqua Mea

Fa Roll ekstra güçlü koruma sunan bir kadın deodorantıdır. Doğal özlerle geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Vücut kokusuna karşı 24 saat etkili koruma sunar. Koltuk altını da kuru tutar. Uzun süre boyunca ferahlık sağlar. Ayrıca vücuda zindelik hissi verir. Fa Roll – on 50 M Aqua Mea hoş kokulu formülüyle cilde uyum sağlayan bir yapıya sahiptir. İçerisinde alkol yoktur. Cilde uyumluluğu da dermatolojik olarak kanıtlanmıştır. Fa Roll – on 50 ML Aqua Mea ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın almanız mümkündür.

Fa Roll – on beyaz leke karşıtıdır. Cilt için herhangi bir sorun oluşturmaz. Vücut kokusuna karşı üstün kalite sunar. Gün boyunca ferahlık sağlar. Kalıcı ve tazeleyici kokusu vardır. Uzun süre kullanılabilir. Fa Roll – on Aqua kullanıcılarından tam not almayı başaran bir üründür. 24 saat etkili koruma sunar. Vücudun zinde kamasını sağlar. Ürünü her yer de kolaylıkla bulmak mümkündür. Koruyucu paketi bulunur. Çantaya rahatlıkla sığar. Yanınızda her yere götürebilirsiniz. Fa Roll – on 50 ML Aqua Mea ile mis gibi kokular sizinledir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız