Fa Men Sport Deosprey 150 ml #30091200 | CarrefourSA
Marka: FA

Fa Men Sport Deosprey 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fa Deospray 150ml Sport Mea

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan Fa Deospray 150ml Sport Mea oldukça rahatlatıcı kokusuyla fresh etkisini sonuna kadar hissetmenizi sağlar. Ürünün içeriğinde yer alan turunçgiller ve doğal yeşillik kokusu ile gün boyu kendinizi oldukça canlı ve ferah hissedebilirsiniz. Yenilikçi bir ürün olduğundan dolayı özel bir formül ile üretilmiştir. Leke karşıtı olması sebebiyle siyahlarda ve beyazlarda leke bırakmaz, ter lekesi oluşumuna izin vermez. Ürün dermatolojik olarak test edilmişti ve cilt ile uyumludur.

Vücutta oluşan kötü kokulara karşı bakım sağlayan bu deodoranta, kokular ve deodorantlar reyonunda, erkek deodorant kategorisinden kolaylıkla Fa Deospray Sport 150 ml Sport Mea ürününe ulaşabilirsiniz. Ürün 72 saate kadar ter kokusuna karşı koruma sağlamaktadır. Carrefour online alışveriş sistemimiz üzerinden ürünü kolaylıkla sepete ekleyebilir ve ödeme olarak kapıda kredi kartı ile nakit ödeme türlerinden hangisi size uygun ise onu seçerek ödeme yapabilirsiniz. Ürün patlayıcı bir ürün olduğundan, bu şartlara bağlı olarak sizlere uygun paketleme işlemi ile gönderilecektir. Ürünün kullanımı hakkında detaylı bilgi üzerinde bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız