Fa Sport Roll-On 50 ml #30092053 | CarrefourSA
Marka: FA

Fa Sport Roll-On 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İçeriğindeki doğal yeşillik ve turunçgil kokusu gün boyunca ferahlık veren, formülü beyaz leke karşıtıdır ve cilde uyumu dermatolojik olarak test edilmiş Fa Roll-On Sport CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Ter kokusunu önlemek için kullanılan sprey, stick ve roll-onn gibi türleri olan kozmetik ürünlerine Deodorant denir. Gün boyu ter kokusuna ve terlemeye karşı önlem için kullanılan deodorantlar düzgün kullanıldığı taktirde etkisini arttıracaktır. Deodorant, vücudun koltuk altı, ayak ve diğer bölgelerinde terlemenin bakteriyel arzından kaynaklanan vücut kokusunu önlemek için vücuda uygulanan bir maddedir. Deodorantlar, ter bezlerini etkileyerek kokuyu etkiler ve terlemeyi önler. Ter önleyiciler tipik olarak koltuk altlarına uygulanırken deodorantlar vücut spreyleri şeklinde ayaklarda ve diğer alanlarda da kullanılabilir. Kıyafetlerin iç kısımlarını beyazlatmadan ve ağartmadan özgürce kullanmanız için özenle tasarlanmıştır.

Fa, 1898 yılında Almanya Berlin’ de kimyager Hans Schwarzkopf tarafından küçük bir eczaneden bugüne gelmiştir.1935 yılında Schauma ismiyle piyasada ürünleri satılan markanın günümüzde ismi Schwarzkopf olmuştur. Schwarzkopf markası şu anda Henkel bünyesinde Almanya Dusseldorf’ da şampuan, krem, saç boyama ve diğer saç bakım ürünleri de üretmekte olan piyasanın en güçlü markalarından biri olmuştur. Tüketici ürünleri dışında bay ve bayan kuaför salonları için profesyonel ürünlerde üretmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız