Fantom PVC İpli Büyük Kurutmalık #30074494 | CarrefourSA

Fantom PVC İpli Büyük Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fantom PVC İpli Büyük Kurutmalık

Evlerde düzenli bir şekilde temizlik sağlanması sonrasında çamaşırların yıkanması ile birlikte kurutmalık ihtiyacı genellikle yeni model olarak üretilmiş metal kurutmalıklarla sallanıyor. Bu noktada açılır kapaklarıyla birlikte büyük boy kullanım sağlayan Fantom PVC İpli Büyük Kurutmalık ürünü, tam 3 rafta çamaşır asabilmek için alan oluşturuyor.

CarrefourSA Ev Düzeni ve Züccaciye reyonları içerisinde Ev Düzenleme bölümünde ulaşabileceğiniz Fantom PVC İpli Büyük Kurutmalık ürünü, paslanmaz alüminyum gövdesi ile birlikte ömür boyu paslanmama garantisi sağlıyor. Darbelere, ısıya ve yağmur gibi dış koşullara karşı dayanıklılık gösteren ve elektrostatik toz boya ile koruma altında bulunan bu ürün, 10,9 metre çamaşır asma kapasitesi sağlıyor.

Esnek ve dayanıklı çamaşır askıları sayesinde polyamid plastikten üretilmiş askılar, 2,5 kilogram hafifliğinde güçlü bir şekilde taşıma kapasitesi oluşturuyor. Açıldığı zaman yaklaşık 40 santimetre en, 160 santimetre boy ve 1 metre yükseklik ile birlikte geniş bir alan oluşturan bu ürün, kapandığı zaman pratik bir şekilde istediğiniz yerde kolaylıkla saklama imkanı sağlıyor.

Bu ürünü iç ve dış mekanda kullanabilmek için sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız