Filiz Kepekli Spagetti Makarna 350 g #30001643 | CarrefourSA
Marka: FILIZ

Filiz Kepekli Spagetti Makarna 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Beslenmesine dikkat edenler için özel olarak üretilmiş olan Filiz kepekli spagetti CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Spaghetti (İtalyanca: Spaghetti), uzun, ince ve silindirik bir makarna türüdür. Geleneksel İtalyan mutfağının temel gıda maddelerinden biri olup diğer makarnalar gibi öğütülmüş buğday ve sudan yapılır. İtalyan spagettisi makarnalık irmikten yapılır, ancak başka yerlerde başka tür unlarla da yapılabilir. Filiz’in tarihi çok eskilere dayanır. O zamanki adıyla Filiz Gıda, 1974 yılında Bolu’da kuruldu. 1994 yılında ise dünyaca ünlü İtalyan makarna markası Barilla ile işbirliği yaparak Barilla Gıda adını aldı. Barilla Gıda A.Ş, 05 Mart 2003 tarihinde bir Barilla G.e.R Fratelli S.p.A şirketi haline geldi, bu birleşmeyle birlikte teknoloji, bilgi birikimi ve Ar-Ge konularında önemli gelişmeler kaydetti. 1990’lı yıllardan itibaren yaptığı kaliteli ürün ve marka iletişimiyle Türkiye’nin lider makarna üreticisi oldu. Çünkü Filiz, Türk insanının aradığı makarnayı keşfetti. Türkiye’den özenle seçilen durum buğdayı ve kullandığı yüksek teknoloji sayesinde yapışmayan, hamurlaşmayan mükemmel makarnayı Türk tüketicisiyle buluşturdu.
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği, durum buğdayı kepeği(%15)

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 9 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
350

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 354
Enerji (kj) 1496
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 0.6
Karbonhidrat (g) 67
Şekerler (g) 2
Lif(g) 7
Protein (g) 11
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız