Finish Hepsi 1 Arada Bulaşık Deterjanı Oxi Tablet 65'li #30102082 | CarrefourSA
Marka: FINISH

Finish Hepsi 1 Arada Bulaşık Deterjanı Oxi Tablet 65'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Finish Hepsi 1 Arada Bulaşık Deterjanı Oxi Tablet 65'li

 

Temizlik ürünleri reyonu içerisinde yer alan ürünler, evinizde ve daha birçok alanda temizliğin en profesyonel şekilde sağlanması için sizlere yardımcı olmaktadır. Bu ürünler profesyonel markalar tarafından hazırlanmakta ve maksimum temizlik için yüksek teknolojik özellikte üretilmektedirler. Bu ürünlerden biri olan Fınısh Max In One 65 Oxı süper güçlü etkisi ile bulaşık makinalarınızda kullanabileceğiniz etkili bir bulaşık makinesi tabletidir. Oxı çamaşır suyu katkılı olan bu ürün bulaşıklarınızı pırıl pırıl yapar ve makinanızda kalıntı bırakmaz. Her yıkama güçlü temizliğin farkını isteyenler için Finish markası tarafından üretilen bu ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fınısh Max In One 65 Oxı ürünü kurumuş yemek kalıntılarında dahi profesyonel bir etki sergilemektedir. Ürüne bulaşık yıkama ürünleri arasından, bulaşık makinası tabletleri içerisinden ulaşabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız