Finish Quantum Tablet 15'li #30067116 | CarrefourSA
Marka: FINISH

Finish Quantum Tablet 15'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Bulaşık makinesi hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştıran elektronik cihazlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.Makinede bulaşık yıkamak isteyen kişiler tablet, toz ya da jel formundaki deterjanlardan birini tercih edebiliyor. Peki, bulaşık makineniz performansını yeterince gösteremiyor ve bulaşıklarınız istediğiniz temizlik ve parlaklıkla makineden çıkmıyor mu? Öyleyse kullandığınız deterjanı gözden geçirmenizde yarar olabilir. Temizlik ürünleri reyonlarında bulaşık yıkama ürünleri arasında bulabileceğiniz FINISH QUANTUM 15 TABLET ile aradığınız etkili temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulaşık makinesi deterjanları arasından bu ürünü temin edebilirsiniz.

FINISH QUANTUM 15 TABLET powerball teknolojisi ile bulaşıklarınıza üstün temizlik ve parlaklığı getirir. Powerball’daki leke çıkarıcı formülle lekeler ıslatılarak yumuşatılıyor ve bu sayede de en zorlu olduğunu düşündüğünüz yemek kalıntılarında dahi etkili bir sonuç almak mümkün oluyor. Zorlu kirlerin üstesinden ilk yıkamada gelmek amacıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün 15 tabletlik ambalajlarda satışa sunuluyor. Makineden lekesiz ve parlak çıkan bulaşıklara sahip olmak için bu ürünü deneyebilirsiniz. Bu ürün bulaşık makinesi üreticisi olan çeşitli markalar tarafında da tavsiye ediliyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız