First Sensations Sakız Karpuz Aromalı 27 G #30082464 | CarrefourSA
Marka: FIRST

First Sensations Sakız Karpuz Aromalı 27 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL 22,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

1996'dan bu yana Türkiye'de hizmet veren First markası ürettiği First Sensations Sakız Karpuz Aromalı 27G ile ferah bir nefese kavuşmanıza imkan tanıyor. Ciklet paketi içerisindeki karpuz aroması sayesinde ağızda hoş bir tat bırakmaya yardımcı oluyor. Özellikle yaz mevsimlerinde sıkça kullanılan karpuz aromalı sakız şekerleme kategorisinde yer alıyor. 

First Karpuz Aroması ile Gelen Ferahlık 

Çalışma saatlerinin yoğun olduğu ofis alanlarında First Sensations sakız kendinize bir iki dakika zaman ayırmanıza yardımcı oluyor. İçerisindeki aroma sayesinde ağızla hoş bir tat bırakan ciklet, ağzınızda bir ferahlama hissi oluşturuyor. Sulu karpuz aroması öne çıkan sakız aynı zamanda şekersiz ve tatlandırıcılı özelliğini de barındırıyor. Sakız aynı zamanda ağızda temiz ve ferah bir his bırakıyor. 

Aromalı Sakız ile Düşük Kalori Ferah Nefes 

Nefesinizin ferahlamasını sağlayan karpuz aromalı ürün aynı zamanda aniden gelen tatlı krizlerinin bastırılması için de oldukça kolay bir yöntem olarak öne çıkıyor. Ağzı tatlandırmak amacıyla kullanılan sakız bazen yüksek kalorili besinlerden kaçmak için de tercih edilebiliyor. 46 kcal değerindeki düşük kalorisi ile rahatlıkla kullanılabilen karpuz aromalı sakıza tek tıkla hızlı bir şekilde olarak sahip olabilirsiniz. 

30082464 


 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız