First Sensations Sakız Yeşil Nane Aromalı 27 G #30083272 | CarrefourSA
Marka: FIRST

First Sensations Sakız Yeşil Nane Aromalı 27 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL 22,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

 

Günlük olarak sürekli şekilde tüketebileceğiniz Gıda ve yemek malzemeleri arasında sakız ürünleri, hem ağız kokusunun giderilmesi hem ağız sağlığı hem de keyifli bir lezzet için kullanılabiliyor. Bu kullanımda önemli markalardan birini oluşturan First farklı aromalardan birini sağlayan First Sensations Sakız Yeşil Nane Aromalı 27G ürünü ile yıllardır vazgeçilmez bir lezzet olarak şekersiz tatlandırıcılı sakız içeriği sağlıyor. First ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde Sakızlar kısmı içerisinde bulunan First Sensations Yeşil Nane 27 g ürünü, nane aroması ile birlikte ferahlatıcı bir koku ve ağız içerisinde temizlik oluşturuyor. Sakız, herkes tarafından lezzetli ve keyifli bir şekilde tüketilen bir içerik olarak, özellikle öğlen yemekleri sonrasında çalışan kişilerin tercih edebileceği veya öğrencilerin kullanabileceği ya da ev içerisinde gündelik olarak can sıkıntısı nedeniyle bayanların ya da çocuklarının tüketebileceği bir içerik oluşturuyor.

First sensations sakızlar içerisinde nane aromalı bu lezzet, yıllardır değişmeyen bir kalite oluşturarak erkekler, kadınlar, çocuklar ve yetişkinler için her zaman rahatlıkla tüketilebilen şekersiz bir seçenek oluşturuyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız