Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Piyanosu (Türkçe) #30140224 | CarrefourSA

Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Piyanosu (Türkçe)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fp Eğitici Köpekçiğin Piyanosu (Tür

Oyuncak ve eğlence bölümünde eğitici ürünlere de yer verilmektedir. Fp eğitici köpekçiğin piyanosu (tür eğitici bir oyuncak çeşididir. Eğitici oyuncaklar çocukların çeşitli yönlerden gelişmesini sağlayan araçlardır. Eğitici köpekçiğin piyanosu ile çocukların motor becerilerinin gelişmesi sağlanmaktadır. Müzikle öğrenme yolu kullanılarak çocukların eğlenerek öğrenmesi sağlanır. Piyano tuşlarıyla ve müzikle öğrenme gerçekleştiren çocukların daha kolay öğrendiği gözlenebilir. Piyanoda iki çeşit oyun seçeneği yer almıştır. Oyun modunu değiştirmek için kitap sayfalarının çevrilmesi gerekir. Olumlu öğrenme modu olan kısımda 5 ayrı renkli tuş seçeneği bulunur. Bunlardan her biri farklı cümle ve şarkıları içerir. Rakam, şekil ve renklerin olumlu öğrenmesi için bu moddan yararlanılır. Eğitici köpekçiğin piyanosu çocukların dil becerilerinin gelişimine olumlu katkılar sağlayan bir oyuncak türüdür.

Eğitici oyunlar reyonuna gelerek Fp eğitici köpekçiğin piyanosu (tür oyuncağını satın alabilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacak ve ona arkadaş olacak bu eğitici oyun için mağazamıza uğrayabilirsiniz. İlgili reyonlardan satın alma işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Satın alma konusunda ikinci seçeneğiniz ise online hizmetlerimizdir. Hemen sitemiz üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız