Hot Wheels Araba Seti 5'li #30023954 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Araba Seti 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
349,99 TL

Hot Wheels 5'li Araba Seti

Oyuncak bölümünün daha çok erkeklere hitap eden ürünlerinden biri de Hot Wheels 5'li araba seti olacaktır. Farklı renk ve modellerdeki 5 araca içerisinde yer veren ürün çocuklarınızın severek oynayacağı ürünler arasında yer alacaktır. Adedinin fazla oluşu değişik şekillerde oyun oynama fırsatını çocuklarınıza verdiği için kısa sürede sıkılma vb. problemleri de ortadan kaldıracaktır. Klasikleşmiş arabalar her ne kadar popülerliğini kaybetmemiş olsa da bu ürünle beraber gelen teknoloji harikaları diyebileceğiniz arabalar çocukların çok daha fazla ilgisini çekecektir. O halde bu ilgi çekici ürün için CarrefourSA reyonlarında bulunmayı unutmayın.

Erkek oyuncakları arasından rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz Hot Wheels 5'li araba seti ile çocuklarınıza hoş sürprizler yapmanız çok daha kolay olacaktır. Çocuklarınızın her biriyle severek oynayacağı ve keyifli vakitler geçireceği ürün, koleksiyon oluşturmalarına ya da oluşturdukları koleksiyona yeni parçalar dâhil etmelerine de fırsat sunacaktır. Rengârenk oluşu ve son model araçları beraberinde getiriyor olması çocuklarınızın arkadaşlarıyla oynayacağı mükemmel oyunları da mümkün kılacaktır. Böylece ürün, çocuklarınızın paylaşımcı yönünü de açığa çıkaracak yahut daha paylaşımcı olmalarında büyük rol oynayacaktır.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız