Fuse Tea Soğuk Çay Mango Ananas Aromalı İçecek Pet 1 Litre #30027759 | CarrefourSA
Marka: FUSETEA

Fuse Tea Soğuk Çay Mango Ananas Aromalı İçecek Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,00 TL

adet
CarrefourSA reyonlarından Buzlu Çaylar bölümünde sunulan Fusetea Mango-Ananas 1 lt, mükemmel ikilinin bir araya gelmesi ile damaklarınızı şenlendiriyor. Tropikal iklimin en güzel tatları mango ve ananasın egzotik lezzeti ve eşsiz aromasıyla sizleri sıra dışı bir tatla buluşturuyor. Özellikle yaz sıcaklarının serinletici içeceği, dört mevsim boyunca sofralarınıza eşlik edebiliyor. Çocukların da severek tükettiği buzlu çay, içeriğindeki meyvelerin lezzetiyle birlikte tercih sebebi oluyor. 1 lt.'lik ambalajında sunulan ürün, hem sizin hem de ailenizin gazlı içeceklere karşı bir numaralı alternatifi oluyor.Akşam yemeklerinde sofranızda yer alabileceği gibi günün her saatinde de serinletici etkisiyle ferahlatarak yenilendiğinizi hissettirecek bir içecek olarak sizlere eşlik ediyor. Sevdiklerinizle ve dostlarınızla birlikteyken, partilerde, film seyrederken ya da kızgın kumlarda güneşlenirken sizi mutlu edebiliyor. Çayın hararet alıcı özelliği sayesinde susuzluğunuzu da giderebilecek ürün, çocukların da en sevdiği içecek olarak karşınıza çıkıyor. Hızlı atıştırmalıkların yanı sıra öğünlerde Türk mutfağının en güzel örnekleriyle de tüketebileceğiniz ürünü, dilerseniz tek başına da keyifle içebilirsiniz. Ürünün tadına hemen bakmak isterseniz sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker veya Fruktoz-Glikoz şurubu, asitliği düzenleyiciler (strik asit, sodyum sitrat ), çay ekstaktı (%0,1), mango ve ananas suyu konsantreleri (meyve oranı en az %0,2), aroma vericiler, antioksidan (askorbik asit)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-59-K-002244

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 34
Enerji (kj) 144
Karbonhidrat (g) 8.2
Şekerler (g) 8.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız