Gaming Cluedo Yalanın Peşinde #30300213 | CarrefourSA
Marka: GAMING

Gaming Cluedo Yalanın Peşinde

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
320,20 TL

Cluedo Yalanın Peşinde

Hasbro Gaming tarafından üretilen Cluedo Yalanın Peşinde ile kendinizi dedektif gibi hissetmek ister misiniz? Hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla düzenlediğiniz oyun gecelerini her zamankinden çok daha eğlenceli bir hale getiren Cluedo Yalanın Peşinde, sevdiklerinizle unutulmaz hatıralar yaratmanızı sağlar. 2-6 kişiyle oynanabilen oyunu kazanmak için Dr. Black'i kimin, nerede ve hangi silahla öldürdüğünü ortaya çıkarmanız gerekir. Bu cinayeti çözmek için ise hangi oyuncuların doğruyu, hangilerinin ise yalan söylediğini bulmalısınız.

Cluedo Yalanın Peşinde'nin kutu içeriği; oyun alanı, 6 minyatür silah piyonu, 6 karakter piyonu, 12 sorgu kartı, 21 kanıt kartı, 6 referans kartı, dava dosyası zarfı, zar, dedektif ipucu defteri, yalancı butonu ve oyun kılavuzundan oluşur. 8 yaş ve üzerine hitap eden Cluedo Yalanın Peşinde ile zorlu gizemleri ortaya çıkarmanın keyfini yaşayabilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız