Uno Kartlar Deluxe #30084924 | CarrefourSA
Marka: UNO

Uno Kartlar Deluxe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,99 TL 115,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Uno Kartlar Deluxe

Uno Kartlar Deluxe oyunu ile aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle eğlenceli, güzel ve kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Özellikle son yıllarda hayatımıza giren akıllı cihazlar, internet ve sosyal medya gibi etkenlerle insanlarla ve en önemlisi ailemiz ve sevdiklerimizle aramızdaki iletişim git gide azalmaktadır. Uno Kartlar Deluxe gibi masa oyunlarıyla bu tarz cihazlar ve etkenler olmadan da eğlenip iletişim kurabileceğimiz, kaliteli zaman geçirebileceğimiz ortamlar yaratılabilir. Ürünü CarrefourSA reyonlarının oyunlar, aile oyunları bölümünde bulabilirsiniz.

Uno içinde kartlar ve kalem gibi objelerin bulunduğu, sert kutu şeklinde üretilen bir masa oyunudur. Kutunun içinde Uno destesi, çifte destek kart destesi, puan cetveli ve talimatlar kılavuzu vardır. Yirmi beş kartlık dört set ve sekiz adet joker kart olmak üzere toplamda yüz sekiz adet kart bulunur. Uno yedi yaş ve üzeri herkesin rahatlıkla oynayabileceği ve güzel vakit geçirebileceği bir oyundur. Uno en az iki kişi, en çok on kişi ile oynanır. Standart oyunda beş yüz puanı alan oyuncu kazanır. Çift el, eşli ve turnuva şeklinde oynanan bu oyuna CarrefourSA reyonlarından kolayca ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız