Uno Kartlar (Türkçe) #30070277 | CarrefourSA
Marka: UNO

Uno Kartlar (Türkçe)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
139,99 TL

UNO KARTLAR (STANTLI)

Çocukları ekran bağımlılığından uzak tutmanın ve sıkılmadan vakit geçirmelerini sağlamanın en kolay yollu oyun oynayabilecekleri bir ortam hazırlamak. Kutu oyunları ile aile içi iletişime destek olabilir ve aynı zamanda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Oyuncak ve eğlence reyonlarından temin edebileceğiniz UNO KARTLAR (STANTLI) da ailece oynayabileceğiniz keyifli oyunlar arasında yer alıyor. CarrefourSA reyonlarında aile oyunları bölümünden bu oyun kartlarını temin edebilirsiniz.

Çeşitli kartlardan meydana gelen UNO KARTLAR (STANTLI) aile üyelerinin her biri için hızlı bir eğlence olanağı sunuyor. Renk ya da rakam eşleştirmesi şeklinde bu oyunu oynayabilir ya da kartın çeşidine göre rakibinizi zorlamayı tercih edebilirsiniz. Oyun 7 yaş üzerindeki tüm bireyler tarafından oynanabilen bir oyun olması ile dikkat çekiyor. Daha küçük yaştaki çocuklarınızla da destek vererek oynayabilirsiniz. Oyun en az iki oyuncu gerektiriyor. Oyuncu sayısının 10’a kadar çıkabiliyor olması kalabalık eğlenceleri sevenler için uygun bir özellik sağlıyor. Bu sayede çocuklarınızı istemediğiniz ortamlardan uzak tutabiliyor, ekranlara kilitlenip kalmalarının önüne geçebiliyor ve aynı zamanda sizinle geçirdikleri vakitten keyif almalarını sağlayabiliyorsunuz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız