Gaming Tonton Hippolar Al&Oyna #30300211 | CarrefourSA
Marka: GAMING

Gaming Tonton Hippolar Al&Oyna

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
244,90 TL

Tonton Hippolar Al&Oyna

Tonton Hippolar Al & Oyna ile çocuklar her zamankinden çok daha keyifli bir şekilde vakit geçirecek! Hasbro Gaming tarafından çocukların kalın motor becerilerini geliştirmek için tasarlanan Tonton Hippolar Al & Oyna, miniklerin hem fiziksel gelişimine katkıda bulunur hem de daha çok eğlenmelerini sağlar. 

Oyunu kazanmak için çocukların seçtiği hipopotam figürleri ile en çok misketi yakalaması ya da Altın Misket'i yakalayan ilk kişi olması gerekir. En az 2, en fazla 4 kişiyle oynanabilen Tonton Hippolar Al & Oyna, küçük parçalar içermesi sebebiyle 4 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap eder. Kutu içeriği 1 oyun alanı, 4 hipopotam gövdesi, 4 hipopotam kafası, 20 plastik misket, 1 çıkartma kağıdı ve oyun kılavuzundan oluşur.

Siz de Tonton Hippolar Al & Oyna ile hem çocuğunuzun fiziksel gelişimine katkıda bulunabilir hem de onun neşeyle vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız