Geta Domates&Fesleğenli Kraker 120 g #30130685 | CarrefourSA
Marka: ŞÖLEN

Geta Domates&Fesleğenli Kraker 120 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Greta Domates &Fesleğen 120 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümündeki alışverişlerinize Greta domates&fesleğen 120 gr atıştırmalık krakerini de eklemeyi unutmayın. Kraker denince aklınıza gelen klasik tatları unutun. Her yerde bulamayacağınız Greta fesleğen ve domatesli kraker çeşidini vakit geçirmeden sepetinize atabilirsiniz. Yağsız, doğal ve baharatlı bu ürün ile sağlıklı beslenme alışkanlığınıza da hizmet edeceksiniz. Abur cubur tüketirken yağ oranına takılıyorsanız Grate domatesli ve fesleğenli kraker tam da size göre. Üstelik lezzeti de tartışılmaz, farklı damak tatlarına hitap eden bir atıştırmalık.

Greta domates&fesleğen 120 gr satın almak isterseniz çerez, çikolata ve bisküvi reyonuna uğrayabilirsiniz. Burada dilediğiniz kadar Greta çeşidi sizleri bekliyor. Hoş fesleğen kokusu ile domates tadının birleşimine inanamayacaksınız. Baharatların en leziz hâli ve en farklı tatlar için sizleri reyonlarımıza bekliyoruz. Satın alma işlemleri için mağazamıza uğrayabilir ve uygun fiyatlı Greta krakerden alabilirsiniz. Eğer bunun için vaktiniz yoksa hemen sitemize giriş yapabilir ve işlemlere başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz Greta ürünlerini sepetinize ekleyerek diğer ürünler ile birlikte sipariş verebilirsiniz. Aradığınız tüm lezzetler bir tıkla kapınıza gelsin.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız