Glade Parfüm Taneleri Okyanus Sessizliği 8 g #30116766 | CarrefourSA
Marka: GLADE

Glade Parfüm Taneleri Okyanus Sessizliği 8 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Rahatlatan ve temizlik hissi veren kokusuyla evde, ofiste ve arabada kullanabileceğiniz, ortamda çok rahatlatıcı hoş bir koku bırakan Glade Okyanus Sessizliği Parfüm Taneleri CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Parfüm, güzel kokuların karıştırılmasıyla ortaya çıkan üründür. Glade ile bu güzel kokular artık çok daha güzel çok daha kalıcı. Kurulduğu ilk günden bu yana bizlere en güzel kokuları sunmayı amaçlayan Glade ile artık odanız çok daha güzel kokacak.

SC Johnson güvenebileceğiniz, en yüksek kalite ve üstünlükte tasarlanmış ve imal edilmiş ürünleriyle ün kazanmıştır. 1886 yılında Samual Curtis Johnson tarafından parke temizliği için kurulmuş olan şirket, yeniliğin ilk örneği olan parkeler için özel formüle edilmiş ürün ihtiyacını tanımlamıştır, Johnson' ın pasta wax'ı. 115 yılı aşkın bir süreden sonra Johnson ailesi hala şirketin sahibi olup, şirketi yönetmektedir ve şirket dünya üzerinde 70'i aşkın ülkede varlığını sürdürmektedir. Sermayesinin tamamı S.C.Johnson & Son, Inc.'ın ait olmak üzere 20 Kasım 1985 tarihinde Türkiye'de faaliyete başlayan Johnson Wax A.Ş.'nin merkezi İstanbul'da olup, ayrıca İstanbul dışında 3 Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız