Golf Bravo Junior Egzotik Seri 360 ml #30276074 | CarrefourSA
Marka: BRAVO

Golf Bravo Junior Egzotik Seri 360 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
184,90 TL

Golf Bravo Junior Egzotik Seri 360 ml

Sadece yaz günlerine değil, dondurma istediğiniz her ana keyif katan Golf Bravo Junior Egzotik Seri'yi denediniz mi? Siz de Golf Bravo Junior Egzotik Seri ile üç ayrı lezzeti bir paketin içinde bulabilirsiniz.

Golf Bravo Junior Egzotik Seri'nin paketini açtığınızda Mexico Çikolatalı, Ekvador Çikolatalı ve Santo Domingo Çikolatalı olmak üzere üç farklı konseptte dondurma ile tanışırsınız.

Mexico Çikolatalı dondurma, badem krokan parçalarından oluşurken Ekvador Çikolatalı ise sizi lezzetli bir vanilyalı dondurma ile buluşturur. Santo Domingo Çikolatalı dondurma ise ahuudu sosu ile harmanlanarak buruk tatlar sevenlerin kalbini çalar. Golf Bravo Junior Egzotik Seri paketinin içinde her dondurmadan ikişer tane olmak üzere 6 adet mini dondurma bulunur. Siz de ferahlamak istediğiniz ve tatlı keyfi yapmak istediğiniz anlarda Golf Bravo Junior Egzotik Seri'den vazgeçemeyeceksiniz!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız