GOODYEAR 245/40 R19 98Y EAG F1 ASY 3 * XL ROF #30323422 | CarrefourSA
Marka: GOODYEAR

GOODYEAR 245/40 R19 98Y EAG F1 ASY 3 * XL ROF

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Eagle F1 Asymmetric 3 lastik, yol koşulları ne olursa olsun fren mesafesini kısaltmak üzere özel olarak tasarlandı. Böylece aracınızı rahatça kontrol ederken arkanıza yaslanıp her yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Goodyear’ın ultra yüksek performans lastiği Eagle F1 Asymmetric 3 daha güvenli bir sürüş için ıslak ve kuru zeminlerde daha kısa fren mesafesi sağlar.

Islak ve kuru zeminde daha kısa fren mesafesi,Daha yüksek yol tutuşu ve araç hâkimiyeti için optimize edilmiş lastik dizaynı ve kısa tepkime süresi Lider otomobil üreticilerinin tercihi.

Dayanıklı ve stabil Goodyear’ın yeni Reinforced Construction Teknolojisi sayesinde lastikleriniz artık daha hafif ve daha güçlü. Bu özellik size daha düşük yakıt tüketimi, daha yüksek kilometre performansı ve lastik ömrü,daha güvenli yol tutuşu ve mükemmel viraj performansı sağlar.
Daha iyi yol tutuşu Eagle F1 Asymmetric 3 içeriğindeki reçine katkısı sayesinde lastik ile yol temasını maksimum düzeyde sağladığı için ani manevralarda, virajlı yollarda en üstün yol tutuşu ve manevra kabiliyeti sağlar. Bu teknoloji ultra yüksek performans araç sürücülerine her türlü yol koşulunda en yüksek düzeyde araç hâkimiyetini ve en güvenli yolculuk deneyimini sunar.

Daha kısa fren mesafesi Active Braking Teknolojisi ile frenleme anında lastik üzerine binen kuvvet ile yola temas eden yüzey alanları genişler ve bu sayede temas alanı artar, lastiğin yola tutunma gücü yükselir. Gerek ıslak gerek kuru zeminlerde Aktif Braking Teknolojisi ultra yüksek performans araç sürücüsüne daha kısa fren mesafesi sağlar. Ürün:Lastik Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Marka:Goodyear Mevsim:Yaz Desen:EAGLE F1 ASY 3 Üretim Yılı:2020 Ebat:245/40R19 Taban Genişliği:245 Kesit Oranı:40 Jant Çapı:19 Yük Endeksi:98 Hız Sınıfı:Y Ekstra Yük (XL):XL

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız