Has Cevher Maxstar Angel Orta Çaydanlık #30215516 | CarrefourSA
Marka: HAS CEVHER

Has Cevher Maxstar Angel Orta Çaydanlık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
289,70 TL

İşlevsel ve sağlam yapısı ile öne çıkan Hascevher Maxstar Angel Orta Çaydanlık, pratik bir demlenme süreci sunar. Kahvaltıda, gün içinde ya da akşam yemeğinden sonra, Hascevher marka çaydanlık ile demlediğiniz çayları içebilirsiniz. Ürünün kullanışlı yapısı, çayınızı ideal bir şekilde demleyebilmenize imkan tanır.

Mutfakların Vazgeçilmezi Hâline Gelen Çaydanlıklar

CarrefourSA’nın züccaciye reyonunda bulabileceğiniz Hascevher çaydanlık ile gün boyu dilediğiniz an çay demleyebilirsiniz. Ürünün çay demleme ve su ısıtma fonksiyonu sunan iki parçası da sağlam ve estetik bir yapıya sahiptir. Ürünün alt kısım gerektiğinde yemekler için sıcak su kaynatmak amacıyla kullanılabilir. Birçok bitkisel çay çeşidi de Hascevher ile kolaylıkla hazırlanabilir.

Kullanım Sürecini Kolaylaştıran İşlevsel Tasarım

Hascevher markasının Maxstar Angel orta çaydanlık modelini uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Rahat tutulabilen çaydanlık ile demlediğiniz çayları, pişirdiğiniz atıştırmalıklar ya da simit gibi geleneksel tatlar ile birlikte tüketebilirsiniz. Dayanıklılığı ile göz dolduran ürün, sabah kahvaltılarınıza da başarılı bir şekilde eşlik edecek. Demi yerinde ve lezzetli çaylar hazırlamak istiyorsanız, kalitesiyle öne çıkan Hascevher Maxstar Angel çaydanlığı hemen satın alabilirsiniz.

30215516

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız