Heinz Acılı Mayonez 398 g #30121666 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Acılı Mayonez 398 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Heinz Acılı Mayonez 398G

 

Sandviçler, hamburgerler ve tabi ki patates kızartmalarının olmazsa olmazı kuşkusuz ki mayonezlerdir. Hele acı severlerin özel tercihi olan acılı mayonezler lezzeti sayesinde evlerinizden eksik olmayacaktır. İçerdiği yumurta sayesinde oldukça besleyici olan mayonez ürünü Heinz markası güvencesi ile Heinz Acılı Mayonez 398G sağlıklı ambalajı ile dolaplarınızda yer almaya hazır.

Heinz Acılı Mayonez 398G, taptaze hammaddelerden üretilirken, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen özel formülü sayesinde hem siz hem de sevdikleriniz tarafından güvenle tüketilebilir. Kolay açılıp kapanabilen kapak yapısı ve sıkılabilir ambalaj yapısı sayesinde kolay kullanılabilir ve kullanıldıktan sonra kapağı kapatılarak dolaplarınızda kolayca muhafaza edebilir. Acı severler ile buluşan Heinz marka acılı mayoneziniz ile en leziz sofralar sizi bekliyor.

Entegre ve profesyonel üretim fabrikalarında üretilen Heinz markalı acılı mayonez ürününü sağlıklı içeriği ve lezzetli tadı sayesine sofralarınızın vazgeçilmez ürünü olacaktır.

CarrefourSA mağazalarında Heinz markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan mayonez reyonunda Heinz marka acılı mayonez seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız