Hero Baby Karışık Meyveli Yulaflı Ek Gıda 125 Gr #30091131 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Karışık Meyveli Yulaflı Ek Gıda 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hero Baby kavanoz mamaları Türkiye’nin bereketli topraklarında DOĞAL TARIM ile yetiştirilen meyve ve sebzelerle üretilir. Bizim için doğal tarım; bebek beslenmesine uygun kalitede meyve ve sebze yetiştirilebilecek endüstriden, yollardan ve şehir merkezlerinden uzak bereketli toprakların seçilmesiyle başlar. Sadece dalında olgunlaşan, toprak ve güneşle beslenip besin değerleri zenginleşen meyveleri dalından toplarız. Hasat öncesi ve hasat sonrası 530’dan fazla tarım ilacı kalıntısı testi ile bebeklerimiz için sadece güvenli ve uygun olduğu tespit edilen meyve ve sebzeleri pürelerimizde kullanırız. • Hero Baby Karışık Meyveli Yulaflı kavanoz mamasını 5. aydan itibaren bebeğinize yedirebilirsiniz. • Yulaf bebeğinize güvenle yedirebileceğiniz uygun başlangıç tahıllarından biridir. • Lif açısından oldukça zengindir ve bebeğinizin beslenmesinde önemli yere sahip olan tahıllı kavanoz mamasını yoğurtla da karıştırarak tüketebilirsiniz. • İlave şeker içermez. • C vitamini kaynağıdır. • Koruyucu katkı maddesi, renklendirici ve zirai tarım ilacı kalıntısı içermez. • Gluten içermez. • Hava almayacak şekilde vakum altında kapatıldığından son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur.
İçindekiler Bilgisi
Su, elma püresi (%26,4), muz püresi (%14), havuç püresi (%8,5), üzüm suyu konsantresi (%5), mango püresi (%3,5), yulaf ezmesi (%2,5), portakal suyu konsantresi (%2,5), pirinç unu, C vitamini (L-askorbik asit). Gluten içerir.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kapağı açılmadan önce serin kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde saklanmalıdır.Açıldıktan sonra kapağı kapalı buzdolabında saklanmalı ve 24 saat içerisinde tüketilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-005076

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 76
Enerji (kj) 322
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 17.5
Şekerler (g) 12
Protein (g) 0.8
Vitamin C (mg) 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız