Hero Baby Nutra.Küç.Çoc.Dev.Süt.3 800Gx6 #30162690 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Nutra.Küç.Çoc.Dev.Süt.3 800Gx6

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6. aydan itibaren doktor kontrolünde kullanılabilecek bir bebek sütü olan Hero Baby Nutasense Devam Sütü CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Anne sütü 2 yaşına kadar bebeğiniz için temel besin kaynağıdır. Ek gıda döneminde, anne sütüne ek olarak, bebeğinizin ayına göre hazırlanmış Aptamil Pronutravi sütlü tahıllı ek gıdaları ile onun sağlıklı gelişimini desteklemeye yardımcı olabilirsiniz. Aptamil Pronutravi sütlü pirinçli, tahılların doğal olgunlaşma üreleri sonunda toplanması ve bebek sütüyle birleştirilmesiyle hazırlanmıştır. İçeriğindeki Pronutravi, prebiyortik lif, vitaminler ve minerallerden oluşan özel bir karışımdır. Tüm dünya genelinde kabul edilen bir gerçek var ki, o da bebek için en sağlıklı besinin anne sütü olduğudur. Bilhassa ilk altı ay anne sütü hariç su bile verilmesi önerilmez. Bebek vücudu için gerekli tüm ihtiyaçlarını anne sütünden karşılar. Suyu bile. Altı aydan sonra ek gıdalara geçilip, ek gıdalarla birlikte iki yıl daha emzirmek tavsiye edilir. Ama bazen iş ifade edilen şekilde ilerlemez. Annenin çeşitli sebeplerden dolayı sütü gelmez, ya da süt vermesi yasaklanır.

Doğal ve iyi beslenmeye tutkuyla bağlı insanların çalıştığı uluslararası bir gıda şirketi olan Hero Baby kurulduğu 1886’dan bu yana hep aynı amaçla çalıştı; kişilerin iyi kalitede, doğal besinlere ulaşabilmelerini sağlamak. Şirketin mirasını bugünün ailelerine getirmek; doğal ve iyi besinler için tutkumuzu paylaşmaya devam etmeyi amaçlıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız